ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην παράταση του χρόνου εντός του οποίου μπορεί να ανανεωθεί η άδεια παραγωγού – επαγγελματία πωλητή - ο οποίος είχε λήξει στις 30 Νοεμβρίου 2022 - προχώρησε το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μετά την παρέμβαση του Δημάρχου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων προχώρησε στην τροποποίηση του σχετικού άρθρου του νόμου, δίνοντας παράταση έως και τις 30 Απριλίου 2023 σε όσους δεν είχαν προλάβει να ανανεώσουν τις άδειές τους.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί επιστολή που είχε απευθύνει ο Δήμαρχος Ευρώτα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και προς τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, θέτοντας το ζήτημα της παράτασης της παραπάνω προθεσμίας, καθώς πολλοί δημότες παραγωγοί – επαγγελματίες πωλητές δεν είχαν προχωρήσει μέχρι τις 30/11/2022 στην ανανέωση της άδειάς τους, όπως προέβλεπε η νομοθεσία, με συνέπεια να βρεθούν αντιμέτωποι με ακύρωσή της.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η σχετική τροποποίηση του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, σύμφωνα με την οποία δίνεται παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου για την ανανέωση των αδειών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις