ΝΑΥΠΛΙΟ. Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό ναό το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν πάνω από 500 κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα. Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας θα διανείμει κανονικά φαγητό και ανήμερα του Πάσχα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Ιερέας του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος ,τόνισε πως κανένας πολίτης την ημέρα του Πάσχα δεν θα μείνει χωρίς γεύμα. Για μία εβδομάδα οι εθελόντριες του συσσιτίου ,έφτιαξαν τα αυγά και τα έβαψαν με περίσσια αγάπη ,μιας και το έργο του εθελοντισμού είναι ότι καλύτερο για τον ανθρώπινο πόνο.

Η επικεφαλής του συσσιτίου Αδριάνα Μίχου δίνουν όλη τους την αγάπη για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κόκκινων αυγών και να δοθούν στους απόρους αλλά και τους πιστούς το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες - Video: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις