ΠΑΤΡΑ. Το ενδεχόμενο μιας κοινής στήριξης υποψήφιου δημάρχου κατά του Κώστα Πελετίδη, που έχει τη στήριξη του ΚΚΕ, συζήτησαν στην Πάτρα οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους!

«Όποιος υποψήφιος δήμαρχος πάει στο 2ο γύρο με τον Πελετίδη να στηριχθεί από όλους προκειμένου η Πάτρα να ανασάνει. Είναι του ΚΙΝΑΛ, είναι του ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί από όλους» πρότεινε ευθέως ο Αντώνης Κουνάβης πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ προς τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νίκο Μοίραλη που είναι ομοτράπεζοι.

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό!

Όπως λένε οι κομμουνιστές της Πάτρας «συζήτησαν δηλαδή πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να υπηρετήσουν και τοπικά τα συμφέροντα των ντόπιων αστών, μακριά απ τις ανάγκες εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων της πόλης».

Μάλιστα ο Αντώνης Κουνάβης της ΝΔ ανέφερε ότι το θέμα το έχει ξανασυζητήσει με τον Νίκο Μοίραλη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις κατηγορίες σε βάρος του Κ. Πελετίδη που εξαπολύει ο τοπικός επικεφαλής της ΝΔ!

Ο Κώστας Πελετίδη, έχει τη στήριξη του ΚΚΕ κι έχει εκλεγεί δύο φορές Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση την είχε ο τοπικός επικεφαλής της ΝΔ προκειμένου να γίνει ένα τραπέζι πολιτικού πολιτισμού ενόψει της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου και όπως φάνηκε η στόχευση ήταν η σύμπλευση τους κατά του νυν Δημάρχου Κ. Πελετίδη.

Μόνοι τους και όλοι μας, λοιπόν. Τώρα ΚΚΕ!

Σε σχόλιο η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ για τη συνάντηση των επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση ότι συναντήθηκαν σήμερα οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, Αντώνης Κουνάβης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Σιδηρόπουλος και του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μοίραλης, όπου ανάμεσα στον καφέ και το φαγητό αποφάσισαν και την εκλογική τους τακτική για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα, που δεν είναι άλλη από τη συνεργασία τους ενάντια στον Κώστα Πελετίδη.

Γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά, ότι τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, ταυτίζονται σε όλα τα κομβικά ζητήματα, γι’ αυτό και έχουν ψηφίσει «αγκαλιά» όλα τα κρίσιμα αντιλαϊκά νομοσχέδια.

Γι’ αυτό και όλοι μαζί επιτίθενται στη Δημοτική Αρχή Πάτρας και τον αγωνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη που τους «χαλάει τη σούπα» στην περιοχή και είναι φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Το είπαν καθαρά άλλωστε… «Όλοι μαζί εναντίον του Πελετίδη». Κύριοι…, σας έχει πάρει χαμπάρι ο λαός μας. Δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα με όσους υπερασπίζονται με συνέπεια τα δίκια του.

Ήρθε η ώρα αυτό που πραγματικά τους φοβίζει να το κάνουμε πράξη! ΤΩΡΑ ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες. Ξανά Δήμαρχος στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης. Σωτήρες δεν υπάρχουν!»

Πηγή: 902.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις