ΝΕΑΠΟΛΗ. Η σύμβαση για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νεάπολη, (προϋπολογισμού 1.700.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), υπεγράφη την Τρίτη (25/4) στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Οι υπογραφές έπεσαν από τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα, τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Κότσιφα και το Δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Θοδωρή Βερούτη και Νίκωνα Τζινιέρη.

Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το κλειστό γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος - όμορο του συγκροτήματος Λυκείου – Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Νεάπολης, Μονεμβασίας – και εκπόνησε τη μελέτη και αιτήθηκε τη χρηματοδότησή της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία το ενέταξε στο Π.Δ.Ε.

Το έργο περιλαμβάνει χώρο αθλοπαιδιών, χώρους υποδοχής – κίνησης, αποθήκες, γραφεία γυμναστών και ιατρού, κυλικείο, αποδυτήρια, WC και βοηθητικούς χώρους και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

  • Η ανέγερση του Κλειστού θα καλύψει τόσο τις ανάγκες εκγύμνασης των μαθητών των σχολείων και της διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, όσο και τη διεξαγωγή ομιλιών και ποικίλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στη ΔΕ Βοιών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις