ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, συμμετείχαν σήμερα, στην συγκέντρωση και την πορεία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, μαζί με το λαό και τα εργατικά συνδικάτα της πόλης μας, τιμώντας την ημέρα σύμβολο για τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, κατέθεσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ανθοδέσμη, στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

«Μετά τις μεγαλειώδεις απεργίες για το έγκλημα στα Τέμπη, η Πρωτομαγιά αποτέλεσε άλλον ένα αγωνιστικό σταθμό για τον πατραϊκό, αλλά και για όλον τον ελληνικό λαό, που έδωσε για μια ακόμα φορά το στίγμα του, ότι δεν συμβιβάζεται με την πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματά του στο βωμό των ανταγωνισμών και των πολέμων.
Διότι, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής στην εργατική τάξη, η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και νέων στόχων, αφού όλο και πιο πολύ σήμερα, ο καπιταλισμός είναι ο μεγάλος ένοχος για όλα τα εγκλήματα σε βάρος των λαών.».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις