ΛΑΚΩΝΙΑ. Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου συνεχίζει την περιοδεία Στη Σπάρτη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης το οποίο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο όπου όπως αναφέρει «το φιλότιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με πολύ αγώνα και αυταπάρνηση προσπαθεί και λύνει τα προβλήματα υγείας του Νομού μας. Η αλήθεια είναι ότι υστερώντας σε υποδομές η κυβέρνηση με την πρωτοβουλία του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου θα φτιάξει ένα νοσοκομείο μοντέρνο και κόσμημα για να μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα στους κατοίκους του Νομού μας».

Μια άλλη σημαντική δομή που επισκέφθηκε η Μαρία Φραγκή είναι το Υποθηκοφυλακείο -Κτηματολόγιο το οποίο είναι σημαντικός φορέας για την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Δεσμεύτηκε, γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα που το αφορούν, να βοηθήσει για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των Λακώνων.

Στη γιορτή λουλουδιών στο Γύθειο

Η Μαρία Φραγκή επισκέφθηκε επίσης τα Νιάτα , το Αλεποχώρι και τη Μυρτιά και κατέληξε στην όμορφη γιορτή των Λουλουδιών στο Γύθειο. Εκεί συνάντησε γνωστούς και φίλους και είδε με μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση το Γύθειο να σφύζει από ζωή . Όπως αναφέρετε σε σχετική ενημέρωση «η τουριστική προβολή και πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τον τουρισμό έφερε αποτελέσματα και στον τόπο μας». Η Μαρία Φραγκή υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στη μεγαλύτερη και καλύτερη ανάπτυξη της όμορφης Μάνης μας για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους .

Από το Γύθειο την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε τη βόρεια Λακωνία

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από τον Λογκανίκο, τα Βεργαδαίικα, την Αγόριανη, το Γεωργίτσι, την Αλευρού, την Πελλάνα και κατέληξαν στο όμορφο Καστόρι . «Δυστυχώς» όπως σημείωσε «τα άλλοτε ολοζώντανα παραγωγικά χωριά και χωριά των Βορείων Δήμων τα βρήκε μισοάδεια». Με τους εναπομείναντες «ήρωες» αγρότες που συναντήθηκε, συζήτησε τα προβλήματα τους. Τους εμψύχωσε για τους αγώνες που καλούνται να δώσουν στην καθημερινή βιοπάλη αλλά και η ίδια η Μαρία πήρε κουράγιο στην προσπάθεια της να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή και να προσφέρει όσο μεγαλύτερη βοήθεια μπορεί . «Τη Δικαιούνται!» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Πρόγραμμα Τετάρτη 3-5-23

Την Τετάρτη 3 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τη Σκούρα, τον Κεφαλά, τη Γκοριτσά , τους Αγίους Αναργύρους και το Γεράκι.

Πρόγραμμα Πέμπτη 4-5-23

Την Πέμπτη 4 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τα χωριά Αφυσσού, Χρύσαφα, Καλλονή και Καλλιθέα.

Πρόγραμμα Παρασκευή 5-5-23

Την Παρασκευή 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση, τη Συκέα , Αγγελώνα, Αγ. Ιωάννη και τη Μονεμβασιά.

Πρόγραμμα Σάββατο 6-5-23

Το Σάββατο 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Οίτυλο, το Νέο Οίτυλο την Αρεόπολη , τον Πύργο Διρού, τον Γερολιμένα, τη Λάγια, την Κοκκάλα, το Νύφι, τον Δρυμό, το Φλομοχώρι, τον Κότρωνα, τη Χειμάρα, τον Πύρριχο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις