ΣΠΑΡΤΗ. Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας σε δήλωσή του στο Notospress εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιτυχία της ΔΕΥΑΣ που διεκδίκησε και κέρδισε ένα μεγάλο έργο, την εγκατάσταση 12.000 σύγχρονων υδρομετρητών σε όλες τις συνδέσεις του δήμου, εκτός Σπάρτης. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, με αυτό το έργο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Σπάρτης πετυχαίνει εξοικονόμηση πόρων, ορθολογική χρήση του δικτύου από τους καταναλωτές, άμεσο και απόλυτο έλεγχο αλλά και εντοπισμό όσων δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες χρήσης και κατανάλωσης της ΔΕΥΑΣ. Εντοπίσει βλάβες, θραύσεις, κλοπές, κακή χρήση, κ.α.

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 6 εκ. € που φέρνει της ΔΕΥΑΣ στην νέα εποχή και δρομολογεί εξελίξεις σε ότι αφορά στην εξοικονόμηση του βασικού αυτού αγαθού, του νερού. Μειώνει κόστη και εξοικονομεί νερό. Το έργο αυτό θα επεκταθεί και σε άλλα 12.000 υδρόμετρα στην πόλη της Σπάρτης.

Ο Πέτρος Δούκας με την ευκαιρία της δήλωσης αυτής αναφέρεται και σε έργα που έρχονται στον δήμο Σπάρτης και στα οποία θα αναφερθεί αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις