ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αντώνης Δ. Δδημητρακάκης

Την Τετάρτη 3 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 81χρονου Αντώνη Δ. Δημητρακάκη.

Παναγιώτα (Μπέτυ) Αποστολάκου

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στον Μυστρά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 60χρονης Παναγιώτας Αποστολάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αποστόλης, η μητέρα της Μαρία, τα παιδιά της Όμηρος και Νικόλαος, τα αδέρφια της Δημήτρης – Βασίλης και Αγάπη, τα εγγόνια της Μάριος, Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστάσιος Γεωργούτσος

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αναστάσιου Γεωργούτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Καλλιόπη – Κωνσταντίνος και Πέτρος – Κυριακή, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γρηγόριος Ι. Βλάχος

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γρηγορίου Ι. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στρατήγω, τα παιδιά του Βασιλική – Παναγιώτης και Ιωάννης – Μαρία, τα εγγόνια του Γρηγόριος Κανάκης, η αδερφή του Αναστασία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ι. Ασημακόπουλος

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ι. Ασημακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννης – Ασημακόπουλος και Ελένη Παναγιώτης Αντωνάκος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος και Γεώργιος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Κατσίγιαννης

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Κατσίγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παρασκευή – Αρετή, τα αδέρφια του Παναγιώτα – Ιωάννης Ζαχαράκης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Κ. Μοσχοβίτης

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Κ. Μοσχοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του, Κώστας – Ανθή και Γιάννης, ο εγγονός του Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Δ. Καναράς

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Βαρβίτσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Καναρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δήμος – Γεωργία, Πότα – Βασίλης, Γιώργος – Ντίνα, Πάνος – Μαρία και Σταύρος – Αντωνία, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικολέττα Ν. Κούτρου

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Νικολέττας Ν. Κούτρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος, τα παιδιά της Παναγιώτης – Σπυριδούλα και Θεόδωρος – Μαρία, τα εγγόνια της Γιάννης, Βασιλική – Γιώργος, Νίκος και Νίκος, τα δισέγγονα της Μαρία και Δημήτρης, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Κ. Αλατσά (Χήρα)

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κ. Αλατσάς. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ειρήνη Αλατσά, Πέτρος – Ευσταθία Αλατσά, Αθανασία – Γιώργος Καλαμαράς και Ελένη – Αθανάσιος Ζάβρας, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Κ. Κεχαγιάς

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κ. Κεχαγιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, ο γιος του Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Προκόπης Μπακής

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Προκόπη Μπακή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Νικόλαος Μπακής και Δέσποινα – Βασίλειος Αλεξάνδρου, τα εγγόνια του Σωτήρης και Προκόπης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδωνας Χ. Τριανταφυλλάκος

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Χ. Τριανταφυλλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος του Χρήστος, η μητέρα του Χρυσούλα, η σύντροφός του Κωνσταντίνα, τα αδέρφια του Ιωάννης – Σταματική Τριανταφυλλάκου και Κωνσταντίνα – Ηλίας Χριστόπουλος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταμάτα Μαδημένου

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιίμηση της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταμάτας Μαδημένου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Σταματία Μαδημένου και Ιωάννα – Παναγιώτης Λαμπρινάκος, τα εγγόνια της , τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Ν. Κατσής

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αθανασίου Ν. Κατσή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωστούλα, τα παιδιά του Νίκος και Μαρία – Ιωάννης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Καρκαμπάσης

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Η. Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Ηλίας – Ελένη, Νίκος - Μαρία και Παναγιώτης – Αγγελική, τα αδέρφια του Χρήστος – Κατερίνα- τα εγγόνια του Παναγιώτα, Κατερίνα, Γιώργος, Ηλίας, Γιώργος και Θεοδόσης τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γ. Μωϋσάκος

Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Μωϋσάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τριαντάφυλλη, τα παιδιά του Μαρία – Χρήστος Παναρίτης και Γεώργιος Ιωάννα Μωϋσάκου, τα εγγόνια του Ιωάννης – Κατερίνα, Ανθή – Μάνος, Παναγιώτης, Τριαντάφυλλη και Παναγιώτα, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις