ΣΠΑΡΤΗ. Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη εξηγεί πως εξελίσσεται το έργο της ανάπλασης της λεωφόρου Παλαιολόγου στο κέντρο της Σπάρτης. Η κ. Ζαχαράκη αναφέρει ότι το έργο εξελίσσεται προσεκτικά, είναι ένα έργο ειδικού τύπου με πολλές λεπτομέρειες και σύμφωνα με τη ενημέρωση από τον ανάδοχο θα παραδοθεί κανονικά. Αυτές τις ημέρες γίνεται η διάστρωση, με υλικό που προβλέπει η μελέτη (κυβόλιθος γρανίτη), μια εργασία που έχει λεπτομέρεια και επιβάλει μεγάλη προσοχή για να υπάρχει καλό αποτέλεσμα.

Η αντιδήμαρχος Σπάρτης ζητά την κατανόηση των πολιτών για την όχληση που προκαλεί το εργοτάξιο και σημειώνει ότι με την ολοκλήρωση και παράδοσή του η Σπάρτη θα αποκτήσει ένα σύγχρονο κέντρο με χώρους πρασίνου, στοιχεία νερού, ποδηλατόδρομο και φυσικά ευρύχωρα πεζοδρόμια.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο αφορά το τμήμα της Παλαιολόγου από τη συμβολή της με την οδό Μενελάου έως την συμβολή της με την οδό Βρασίδου. Στο σημείο που διασταυρώνονται Παλαιολόγου και Λυκούργου, (βαρέλι τροχονόμου) θα δημιουργηθεί μεγάλων διαστάσεων συντριβάνι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις