ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Απόστολος Π. Ανεμοδουριώτης

Την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 04:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 95χρονου Απόστολου Π. Ανεμοδουριώτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά Παναγιώτης, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Χ. Παπαδημητρακόπουλος

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 100χρονου Πέτρου Χ. Παπαδημητρακόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Φώτης – Αννίτα και Κωστής – Νίκη, τα εγγόνια του Μαρίνα, Πέτρος και Λουκάς η αδερφή του Μαρία Μαρκοπούλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γρηγόρης Δ. Γρηγοράκου

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γρηγόρη Δ. Γρηγοράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Βασίλειος – Βασιλική Γρηγοράκου και Ανθούλα Μανιάτη, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ν. Μιχαλάκου – Βαρβιτσιώτη

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Μιχαλάκου – Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νούλα – Παύλος, Δημήτρης και Νότα – Σάββας, τα εγγόνια της Καίτη, Έλενα, Χριστίνα, Γιάννης, Νικόλαος και Ελένη, τα δισέγγονα της Παύλος και Δανάη, η αδερφή της Βασιλική, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Π. Καράμπελας (Τυροκόμος)

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αθανασίου Π. Καράμπελα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Ιωάννα – Ιωάννης και Παναγιώτης – Βενετία, τα εγγόνια Χαρίλαος, Αθανάσιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνιος Ι. Στριλάκος (συντ. Καθηγητής)

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αντωνίου Ι. Στριλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία Στριλάκου, τα τέκνα του Δήμητρα Στριλάκου και Αθηνά Στριλάκου, τα αδέρφια του Γιάννα – Γιώργος Γιαξόγλου και Αντωνία (χήρα) Κυριάκου – Μαριόλη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Α. Τριήρης

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Α. Τριήρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ασπασία, τα παιδιά του Παναγιώτα και Άγγελος, τα εγγόνια του Χρήστος, Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Π. Μιχαλάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Π. Μιχαλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μενέλαος και Μαρία – Τζίμης, τα εγγόνια της Κατερίνα, Λόρεν, Ουίλιαμ και Τζούλια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις