ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας διακηρύσσει Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου όπως περιγράφεται παρακάτω:

  • Ισόγειο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Διωρόφου Κοινοτικού Κτιρίου στην κοινότητα Μεταμόρφωσης του Δήμου Μονεμβασίας.
  • Η δημοπρασία (επαναληπτική) θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα, που βρίσκεται στην Δ.Κ Μολάων, στις 22 Μαΐου έτους 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα: 9:30πμ ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών με το σύστημα των προφορικών προσφορών, οι οποίες πρέπει να είναι ανώτερες του ελαχίστου ορίου κατά ποσοστό 3% τουλάχιστον.
  • Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ετησίου μισθώματος για το ανωτέρω μίσθιο ορίζεται το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €). Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €).
  • Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 9:00πμ έως 2:00μμ στο γραφείο εσόδων του Δημοτικού Καταστήματος Μολάων στο τηλ.2732360529 ή στο email:mentik@monemvasia.gr (αρμ. Υπάλ. Μέντη Κυριακή)

Περίληψη διακήρυξης | Διακήρυξη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις