ΗΛΕΙΑ. Το είδαμε και αυτό με ταρίφα 30.000€ Γιατί μέχρι σήμερα ξέραμε για χιλιάρικα… Άφωνος έμεινε ένας υποψήφιος σε δήμο της Ηλείας όταν μια κυρία ζήτησε συνάντηση μαζί του δηλώνοντάς του ταυτόχρονα, ότι είναι ένθερμη υποστηρίκτριά του.

Όπως γράφει το patrisnews.com, ο υποψήφιος δήμαρχος ασφαλώς και δέχτηκε να τη συναντήσει, αλλά ούτε που φανταζόταν αυτά που ήθελε να του πει, όπως με ενημέρωσε στενή του συνεργάτιδα. Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν, αφού τον συνεχάρη για την υποψηφιότητά του, του ζήτησε να είναι υποψήφια, με την προϋπόθεση να της προσφέρει το ποσό των 30.000 ευρώ…!

Ο υποψήφιος, άνετος και κοσμογυρισμένος όπως είναι, της χαμογέλασε, την ευχαρίστησε και της είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για… τέτοια συνεργασία. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα ζητούσε στη συνέχεια η συγκεκριμένη αν κατέβαινε κι έβγαινε σύμβουλος…

Η κατάσταση δεν είναι για γέλια. Σε λίγο οι νέοι που έχουν πολλούς «φίλους» και «ακόλουθους» στα social media θα το εξαργυρώνουν ακόμα και αν αγνοούν βασικά στοιχεία για τον δήμο που ζουν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις