ΠΑΤΡΑ. Θύμα φραστικής και βίαιης επίθεσης έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, το απόγευμα της Τρίτης, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Αχαιός βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μοίραζε μαζί με κλιμάκιο κόμματος φυλλάδια στην οδό Γούναρη, όταν ξαφνικά στο ύψος της Καραϊσκάκη, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επιτέθηκε εναντίον του. Στο σημείο επικράτησε ένταση.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μάρκου, ο καταστηματάρχης άρχισε να του επιτίθεται βρίζοντας και σπρώχνοντάς τον. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Ασφάλεια.

Μάλιστα το περιστατικό δεν περιορίστηκε σε αυτό, καθώς λίγο αργότερα ο αδελφός του καταστηματάρχη, επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.

«Δεν περίμενα αυτή την επίθεση, όμως η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν» δήλωσε ο Κώστας Μάρκου στο pelop.gr

Οι δράστες, σύμφωνα με τον βουλευτή, ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο συμβάν. Με εξαίρεση κάποιες μικρές εκδορές σε χέρια και πόδια ο κ. Μάρκου δεν τραυματίστηκε και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις