ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Νεοκλής Κρητικός, εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ σε παρέμβασή του αναφέρει ότι «η Λακωνία μας, που όλοι αγαπάμε, αλλάζει σταδιακά με ένα πλέγμα μικρών και μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί, από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Συνεχίζουμε μαζί, για την Λακωνία που μας αξίζει και ονειρευόμαστε…»

Αναλυτικά η παρέμβασή του

«Στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα κριθούν τα πάντα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι αναγκαστική λύση, θα είναι η πραγματική λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η σύγκριση με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι σύγκριση ανάμεσα σε δύο κόμματα που έχουν κυβερνήσει. Δεν έχουμε θεωρία δύο κομμάτων, έχουμε πράξεις δυο κυβερνήσεων και αντιστοίχως δύο πρωθυπουργών.

Στα ζητούμενα της κοινωνίας και στις ανάγκες της χώρας, μπορούν να δώσουν απάντηση δύο λέξεις: ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!! Είναι οι λέξεις που εκφράζουν συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα. Όλα αυτά βγαίνουν μέσα από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε πολίτη για ατομική και συλλογική προόδο. Είναι αυτά που θα διασφαλίσουν τη πορεία για μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη, που θα συνεχίσει να σηκώνει το ανάστημα της οικονομικά, γεωπολιτικά, στρατιωτικά.

Στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, δεν μπορεί να γίνεται λόγος για χαλαρή ψήφο. Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Δεν έχει περιθώρια για πειράματα, δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Επιδιώκουμε την αυτοδυναμία, διότι σε ένα περιβάλλον διεθνούς αβεβαιότητας και προπάντων σε μια χώρα με έξωθεν απρόβλεπτες προκλήσεις, χρειάζονται ισχυρές κυβερνήσεις που μπορούν να παίρνουν γρήγορα αποφάσεις, σε καθορισμένο στρατηγικό πλαίσιο, γνωστό εκ των προτέρων στους πολίτες και εγκεκριμένο με την ψήφο τους. ο στόχος της αυτοδυναμίας δεν είναι αλαζονεία ή κομματική σκοπιμότητα, αλλά συνιστά εθνική αναγκαιότητα

Έτσι, εμείς συνεχίζουμε γιατί μας ενώνει το αύριο! Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η Λακωνία μας, που όλοι αγαπάμε, αλλάζει σταδιακά με ένα πλέγμα μικρών και μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί, από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Συνεχίζουμε μαζί, για την Λακωνία που μας αξίζει και ονειρευόμαστε. Είμαστε κοντά σε κάθε πολίτη, στους νέους και στις νέες που πρέπει να μείνουν στον τόπο μας, στους αγρότες, στους επαγγελματίες, στους επιχειρηματίες, στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης. Αναντίρρητα, οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες, όμως με σταθερά και τολμηρά βήματα πάμε μπροστά. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να στηρίζει τους αδύναμους, λαμβάνοντας συνεχή μέτρα - ανάσα, ως ανάχωμα στην εισαγόμενη ακρίβεια. Επενδύοντας στην ανάπτυξη και στηρίζοντας τον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας, στοχεύει σταθερά στη μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους.

ΜΑΖΙ καταφέραμε πολλά!! Πάμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!!

Συνεχίζουμε μαζί, γιατί μας ενώνει το όλους κι όλες το αύριο!!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις