ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασιλική Η. Σουσάνη

Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης (Αγία Ειρήνη - Παλαιολόγιο) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Η. Σουσάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης - Μαρία, Γιώργος, τα εγγόνια της Παναγιώτα-Βασιλική - Αποστόλης και Ηλιάνα, το δισέγγονο της Νικόλαος, τα αδέρφια της Παναγιώτης - Βασιλική Ροζανίτη, Αικατερίνη Μαντά, Νικόλαος - Αργυρώ Ροζανίτη, Αναστασία (χήρα) Δημητρίου Ροζανίτη, Ρίτσα (χήρα) Κωνσταντίνου Ροζανίτη και Ευγενία (χήρα) Σταύρου Σουσάνη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Τσαούση

Την Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Τσαούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Πανάγος - Γαρυφαλλιά και Ποτούλα - Τάκης, τα εγγόνια της Ηλίας Ελένη, Δημήτρης - Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Σ. Κωστάκης

Την Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κωστάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Διαμάντω, τα παιδιά του Γιαννούλα - Γιώργος Σταματάκος και Σαράντος, ο εγγονός του Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις