ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, έχοντας ολοκληρώσει μια αδιάκοπη περιοδεία σε όλη τη Λακωνία, καταλήγει όχι μόνο σε συμπεράσματα αλλά και σε ένα κάλεσμα προς κάθε πολίτη.

Σημειώνει ότι όλοι οι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί που έχουν ως αξιακό τρίπτυχο την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια, με σύγχρονη αντίληψη για τη δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, καλούνται την Κυριακή 21 Μαίου σε μια κατάθεση ψυχής αλλά και κρίση λογικής.

«Ο προεκλογικός αγώνας ολοκληρώθηκε», αναφέρει η Μαρία Φραγκή, «και τα επιχειρήματα, οι ισχυρισμοί, τα προγράμματα και οι προσωπικότητες εκτέθηκαν και κρίνονται» και συνεχίζει:

«Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι η χώρα, η Ελλάδα, να αποκτήσει νέα ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση με πρωθυπουργό συνειδητοποιημένο, σταθερό και έτοιμο να οδηγήσει τη χώρα και την κοινωνία σε καλύτερες ημέρες. Κάθε πολίτη, κάθε τόπο.

Η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος ευθύνης και εντολή για μια Ελλάδα ισχυρή που μέσα από τις κρίσεις και τις δοκιμασίες θα στηρίζει τον πολίτη που συμμετέχει, δημιουργεί, νοιάζεται, προκόβει. Θα στηρίζει τις κοινωνίες που θέλουν και μπορούν να κρατούν ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες. Τη χώρα που πρέπει, εν μέσω παγκόσμιων ανακατατάξεων, συγκρούσεων και μεταβολών, σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, οικονομικά, κλιματολογικά, πολιτισμικά, να διαδραματίσει και πάλι ιστορικό ρόλο.

Την Κυριακή η επιλογή για τους Λάκωνες πολίτες της προκοπής και του γνήσιου πατριωτισμού είναι μία. Μία είναι και η επιλογή των νέων ανθρώπων που αγωνιούν και θέλουν μια χώρα δυνατή, μια κοινωνία ασφαλή, μια αγορά σταθερή για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.»

Η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου καταλήγει με μια ενωτική πρόσκληση ώστε «η Κυριακή να γίνει ημέρα γιορτής της Δημοκρατίας και ημέρα νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις