ΠΥΡΓΟΣ. Η σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και την ταλαιπώρησε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό επί πολλά χρόνια τελείωσε χθες για τη Θεώνη Γαλιατσάτου, σε ηλικία 59 ετών, σύζυγο του συναδέλφου Θωμά Ρήγα.

Η Θεώνη, ένας ευγενής, χαρισματικός άνθρωπος, μητέρα ενός κοριτσιού, ήταν ένας άνθρωπος των Μέσων Ενημέρωσης, που διακρινόταν για την εξαιρετική δουλειά και το ταλέντο της, πάντα ωστόσο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποτελούσε επί πολλά χρόνια την ψυχή του τεχνικού τμήματος της εφημερίδας «Πρωινή» και είχε κερδίσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων των συναδέλφων της, στεκόμενη πάντα στο πλευρό του συζύγου της, δίνοντας λύσεις και εξετάζοντας κάθε θέμα με υπομονή και με υποδειγματική εργατικότητα. Δυστυχώς, η «κακιά μοίρα» την χτύπησε σε μια πολύ καλή και παραγωγική περίοδο της ζωής της και έκτοτε τα τελευταία χρόνια έδινε με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής την άνιση μάχη της για να επιβιώσει.

Ωστόσο, μια νέα επιδείνωση της υγείας της την έφερε και πάλι στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η ίδια χαρακτηριστικά πριν από την τελευταία μεγάλη περιπέτειά της με μια συγκινητική ανάρτηση είχε αναφέρει μεταξύ άλλων «Φίλοι μου, σήμερα για άλλη μια φορά καλούμαι να δώσω τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή μου. Άσχετα με το αποτέλεσμα, θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανη για τον αγώνα που έδωσα και πάλεψα με αξιοπρέπεια και δύναμη. Όμως ο εχθρός ήταν αμείλικτος».

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις