ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασιλική Η. Πλευρίτη (Χήρα)

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 4:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 89χρονης Βασιλικής Η. Πλευρίτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης - Κατερίνα και Δημήτριος - Όλγα, τα εγγόνια της Ηλίας, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Τσιγκανές

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ταξιάρχες στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Τσιγκανέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σμύρω, τα παιδιά του Ανθούλα - Ιωάννης Τσάκωνας, Ευγενία Τσαρούχα και Νικόλαος - Σοφία Τσιγκανέ, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Ελευθ. Ψαρού

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Γύθειο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Ελευθ. Ψαρού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μάρκος - Φρύνη και Έλενα, τα εγγόνια της Άρτεμις και Γεωργία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Β. Ατσάλας

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ανάργυροι (Άγιοι Ανάργυροι - Ζούπαινα) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Ατσάλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Διαμάντω και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Π. Στελλάκος

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Στελλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Πάνος - Ελένη, Γιάννης και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Α. Δημητρίου

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Α. Δημητρίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νικολέτα, η μητέρα του Μαρία, τα αδέρφια του Ανδρέας - Αγγελική και Πολυξένη - Αλέκος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Π. Χάρακας

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Χάρακα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, οι γονείς του Παναγιώτης - Ανθούλα Καράγιαννη, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις