ΤΡΙΠΟΛΗ. Το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επαφής των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023. Στην εκδήλωση, πάνω από 20 εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών θα επισκεφθούν το τμήμα μας, φέρνοντας μαζί τους ανοικτές θέσεις εργασίας, και θα συναντηθούν με φοιτητές και αποφοίτους συναφών προγραμμάτων σπουδών.

Η εκδήλωση Ημέρα Καριέρας στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από τις εταιρείες και τα ερευνητικά κέντρα, σεμινάρια, ιστορίες αποφοίτων, συναντήσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων των εταιρειών με φοιτητές και αποφοίτους, και συλλογή βιογραφικών των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Οι εταιρείες συμμετέχουν στην εκδήλωση με ανοικτές θέσεις εργασίας!

Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.

  • Ημερομηνία: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, 9:30 - 17:00
  • Τόπος: Αμφιθέατρο/Βιβλιοθήκη/Φουαγιέ (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Τρίπολη

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους φοιτητές και αποφοίτους διαφόρων τμημάτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες συναφείς με τα αντικείμενα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα! Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/HkNNUMWpHRJwRoUY7

Παρακολουθήστε τη σελίδα του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και ενημερωθείτε για τις εταιρείες που συμμετέχουν, για τις ανοικτές θέσεις εργασίας, και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης: https://dit.uop.gr/index.php/el/dit-career-day-2023-el

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις