ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δήμητρα Μελ. Λιακάκου (Χήρα)

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Καλογωνιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 93χρονης Δήμητρας Μελ. Λιακάκου.

Ιωάννης Χρ. Φατούρος

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 74χρονου Ιωάννη Χρ. Φατούρου.

Γεώργιος Αποστολόπουλος

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Αποστολόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Πέτρος - Δήμητρα, θεώνη και Σταυρούλα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Αναστ. Φλώρος

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Αναστ. Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βενέτα, τα παιδιά του Μαρία -Χρήστος, Αδαμαντία - Παναγιώτης, Αναστάσιος - Μαρία, Ηλίας, Παναγιώτης - Αγγελική και Δήμητρα - Λεωνίδας, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευαγγελία Νικολακάκου Παπαθεοδωροπούλου

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 8:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Νικολακάκου Παπαθεοδωροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης Νικολακάκος, ο αδερφός της Βασίλειος Παπαθεοδωρόπουλος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ποτούλα Π. Φωτοπούλου

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Βαφειό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ποτούλας Π. Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Μιχάλης - Σταθούλα, ο ανιψιός της Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις