ΑΜΥΚΛΕΣ. Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Αμυκλών, αφού όπως διαμαρτύρονται, βρισκόμαστε στο «Έτος 2023 και η εικόνα ίδια και απαράλλαχτη εδώ και πολλά χρόνια τώρα...»

Μου περιγράφουν την απογοήτευση, τη Θλίψη, τον Θυμός, την Οργή... συναισθήματα που διακατέχουν σχεδόν όλους τους κατοίκους της πολύπαθης περιοχής των Αμυκλών.

Επιμένουν:

«Καθημερινά σχεδόν στο ίδιο έργο θεατές, με κλοπές στις οικίες τους... με ζημιές στις περιουσίες τους... όμηροι μιας εντελώς αρρωστημένης και παράλογης κατάστασης».

Το κοινό ερώτημα όλων είναι:

«Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Άνθρωποι νοικοκυραίοι, άνθρωποι οικογενειάρχες που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε ένα περιβάλλον τρόμου, μη μπορώντας να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή...

Για πόσο καιρό ακόμα όμως;»

Χάνεται η υπομονή τους:

«Για πόσο καιρό θα υπάρχει αυτή η υπομονή και κάποιος δικαιολογημένα δεν θα "ξεφύγει" κάνοντας κάποιο κακό υπερασπιζόμενος το σπίτι του και την οικογένειά του;»

  • Η Αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί

Μου μεταφέρουν, πως «Η Αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί και ο κόσμος το καταλαβαίνει...

Συλλήψεις γίνονται πολλές φορές... το θέμα είναι τι γίνεται μετέπειτα αφού το έργο της Αστυνομίας είναι μέχρι εκεί.»

  • Τιμωρίες για γέλια

«Από κει και πέρα, αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη και 'κει ξεκινούν τα προβλήματα...

Τιμωρίες για γέλια... και μια αντιμετώπιση της κατάστασης που προκαλεί πάρα πολλούς προβληματισμούς.»

  • Πνεύμα ατιμωρησίας

Επιμένουν οι κάτοικοι στις Αμύκλες, πως «Οι Ρομά έχοντας καταλάβει για τα καλά πια αυτό το πνεύμα ατιμωρησίας, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και πλέον είναι θέμα χρόνου να συμβεί το κακό...»

  • Όλο λόγια οι πολιτικοί

Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια «η αντιμετώπιση και των πολιτικών δυνάμεων αυτού του τόπου στο συγκεκριμένο θέμα, ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων, είναι απογοητευτική...

Λόγια... λόγια... λόγια...

Εάν θέλουν να γίνει η περιοχή το “Ζεφύρι” της Λακωνίας, ας το πουν από τώρα.»

  • Πάρετε αποφάσεις πριν να είναι αργά

Οι κάτοικοι των Αμυκλών, δεν ζητούν τίποτα άλλο, απ' το δικαίωμα τους να ζήσουν αξιοπρεπώς και αρμονικά στο τόπο τους...

Ας γίνει κάτι επιτέλους..., λένε:

«Ας κλειστούν σε μια αίθουσα ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης, οι βουλευτές και όποιος άλλος είναι αρμόδιος και ας σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν πηγαίνοντας στην εισαγγελική αρχή του τόπου, λαμβάνοντας αποφάσεις ουσίας και όχι για το θεαθήναι.

Αποφάσεις που έπρεπε να έχουν παρθεί χθες...

Πριν είναι αργά...»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις