ΕΛΛΑΔΑ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν

Η 87η ΔΕΘ

Η 87η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπλέον, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ ΑΕ, σχεδιάζει τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας, Τροφίμων και Ποτών.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας

Η ΚΕΕΕ λόγω επαναλαμβανόμενης συλλογικής συμμετοχής της ιδίας και των μελών της, απεδέχθη ειδική προσφορά από την ΔΕΘ Α.Ε. η οποία ανέρχεται στα 17,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για το ίχνος εδάφους και βασικές υποδομές και 25,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για τον βασικό εξοπλισμό.

  • Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους συμμετοχής: Ίχνος εδάφους, βασική δομή περιπτέρου/πάγιος εξοπλισμός. Επίσης, θα καλύψει κατά 100% και το κόστος του επιπλέον εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις-μέλη του.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:00, στο e-mail: info@lakoniacci.gr.

Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2023.

  • Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις