ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γιώργος Ρηγάκος, (Πέπος)

Απεβίωσε πρόωρα ο γνωστός συμπολίτης από τη Φάριδα, Γιώργος Ρηγάκος, (Πέπος), αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό σε αυτό που η κοινωνία ορίζει ως αυθεντικότητα, ζωντάνια, επινοητικότητα και αμεσότητα. Συνιδιοκτήτης του γνωστού Τσιπουράδικου της πόλης, ταυτισμένος με τις ομορφότερες εξορμήσεις φίλων και συγγενών στον Ταύγετο, ολιγόλογος, σαφής και αληθινός. Συλλυπητήρια.

Γεωργία Χ. Γαλάνη (Χήρα)

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 82χρονης Γεωργίας Χ. Γαλάνη.

Θεόδωρος Γ. Δάβος

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 74χρονου Θεόδωρου Γ. Δάβου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Ευαγγελία, τα παιδιά του Μαρία - Θάνος και Σμαραγδή, η εγγονή του, Εβίτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Π. Μαρκοπούλου

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Μαρκοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης Κολοβός, τα παιδιά της Πέτρος και Δημήτριος, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Αποστολάκου (Μπέτυ)

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδων στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αποστολάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αποστόλης, η μητέρα της Μαρία, τα παιδιά της Όμηρος και Νίκος, τα αδέρφια της Δημήτρης και Βασίλης, τα εγγόνια της Μάριος, Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς της.

Πέτρος Χ. Παπαδημητρακόπουλος

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Α Νεκροταφείο Σπάρτης) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Χ. Παπαδημητρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Φώτης - Αννίτα και Νίκη, η αδερφή του Μαρία Μαρκοπούλου, τα εγγόνια του Μαρίνα, Πέτρος και Λουκάς, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Βαρελλά

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Βαρελλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Σταυρούλα και Δημήτρης - Παναγιώτα, τα εγγόνια της Δήμητρα και Αλεξάνδρα - Γιάννης, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις