ΑΙΓΙΟ. Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου, όταν ένας ασθενής, σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε δύο γιατρούς και ασθενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας τραυματιοφορέας έσπασε το χέρι του κατά τη συμπλοκή και κλήθηκε να παρέμβει η Αστυνομία, που συνέλαβε τον ασθενή.

Το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί, καθώς την επόμενη ημέρα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα filodimos.gr, συγγενείς του συλληφθέντα πήγαν και πάλι στο νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις, ζητώντας τον λόγο για την παρέμβαση της αστυνομίας.

Για το περιστατικό η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο.»

Ραδιοφωνική παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ εξέφρασε τον προβληματισμό του και σημείωσε ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις ώστε να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη και ασφαλής παροχή έργου εκ μέρους των γιατρών και του προσωπικού της δημόσιας υγείας, όσο και των ασθενών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις