ΜΟΛΑΟΙ. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων αποτελεί η βράβευση στα Health and Safety awards, για τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών της!

Ένα βραβείο που έρχεται ως αποτέλεσμα στρατηγικού πλάνου, υπομονής, επιμονής και σκληρής καθημερινής δουλειάς, στο πλαίσιο του ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης, που ακολουθούν πιστά στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί το 5ο βραβείο που λαμβάνει το Νοσοκομείο την τελευταία τριετία, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται!

Ο διοικητής κ Κων/νος Κορωνιός αναφέρει: «Είχαμε δεσμευτεί να μεταμορφώσουμε - στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας - τη Ν.Μ Μολάων από ένα Νοσοκομείο σε απαξίωση σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο - Πρότυπο και το κάναμε πράξη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπληκτική ομάδα συναδέλφων που έχουν "βάλει πλάτη" από την πρώτη ημέρα και έχουν συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας! Ιδιαίτερη μνεία στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και το Διοικητή κ. Καρβέλη Ι., για την ενεργό υποστήριξη στο έργο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις