ΛΑΚΩΝΙΑ. Εκδήλωση ευγνωμοσύνης προς τις Λάκαινες και τους Λάκωνες που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και σάλπισμα πανστρατιάς για την ανάκτηση της βουλευτικής έδρας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη Λακωνία, από τον Σταύρο Αραχωβίτη.

  • «Η βουλευτική έδρα στο νομό μας μπορεί να ανακτηθεί. Είναι η φωνή που δεν πρέπει να χάσει η νέα γενιά, η κάθε αγρότισσα και ο κάθε αγρότης, ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε συνταξιούχος, η κάθε συμπολίτισσα, ο κάθε συμπολίτης μας.», τονίζει σε μήνυμά του ο Σταύρος Αραχωβίτης

Ο πρώτος Λάκωνας Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ευγνωμονεί τις Λάκαινες και τους Λάκωνες για την ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές της 21ης Μαΐου και τους καλεί να την επαναλάβουν και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Αξίζει να αναφερθούν οι πρωτοβουλίες του Σταύρου Αραχωβίτης για τη Λακωνία, ως βουλευτής, μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και μετέπειτα Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, Φίλες και Φίλοι, Λάκαινες και Λάκωνες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στις κάλπες της 21ης Μαίου οι ψήφοι προς εμένα, τους συνυποψηφίους μου και προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν η δική σας φωνή.

Σε όλους τους Λάκωνες ψηφοφόρους έχουμε μεγάλη ηθική υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς, ξεκινώντας από τις 25 Ιουνίου.

Να βελτιωθούμε, ακούγοντας όλους τους πολίτες και συζητώντας μαζί τους τις προγραμματικές μας θέσεις, που μπορούν να φέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα όλων μας. Με την ίδια εντιμότητα και ειλικρίνεια που έχουμε δώσει όλες τις μάχες μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης σας και της εκτίμησής σας, άξιος της ψήφου σας για την εκπροσώπηση της Λακωνίας στη Βουλή.

Μαζί αναδείξαμε τις προτεραιότητες στο νομό για την Αγροτική Παραγωγή, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, τις Υποδομές και τον Πολιτισμό. Μαζί δουλέψαμε για να δώσουμε λύσεις.

  • Η πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) δημιουργήθηκε στην καρδιά της Λακωνίας, στη Σπάρτη. Ήταν ένα συλλογικό στοίχημα που με τη βοήθειά σας έγινε πραγματικότητα.
  • Υπογράψαμε σύμβαση δωρεάς με το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για την κατασκευή νέου γενικού νοσοκομείου στη Σπάρτη, προς όφελος όλης της Λακωνίας.
  • Αναβαθμίσαμε το ΕΚΑΒ και δημιουργήσαμε τομέα στο Γύθειο.
  • Δώσαμε λύση για την εκκίνηση της κατασκευής του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.
  • Χρηματοδοτήσαμε σημαντικά έργα πολιτισμού στη Μονεμβασιά, τον Λογκανίκο, τον Μυστρά, τη Σπάρτη.
  • Δημιουργήσαμε το θεσμικό πλαίσιο για τους γυναικείους συνεταιρισμούς, με επιτυχημένα παραδείγματα στο νομό μας.
  • Είμαστε πάντα δίπλα στους πυρόπληκτους της Μάνης και δώσαμε αγώνες για την έγκαιρη, σωστή και δίκαιη αποζημίωσή τους.
  • Πρόσφατα φέραμε στο φως το ζήτημα της μεταφόρτωσης πετρελαίου μέσα στον Λακωνικό κόλπο και τον ενδεχόμενο κίνδυνο ρύπανσης.

Όταν ο τότε Πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας τίμησε τη Λακωνία, τους κατοίκους της και εμένα προσωπικά, επιλέγοντάς με ως τον πρώτο Λάκωνα Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

Μαζί δώσαμε προτεραιότητα στη μελετητική ωρίμανση και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για το Φράγμα της Κελεφίνας.

Μαζί δώσαμε προτεραιότητα στην χρηματοδότηση και στήριξη των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) και των συνεταιρισμών του νομού.

Μαζί δώσαμε προτεραιότητα στη χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας, δικτύων ύδρευσης και άλλων υποδομών, σε όλους τους δήμους της Λακωνίας.

Μαζί βάλαμε τις βάσεις για να υπάρξει συμφωνία για την παράκαμψη της Σκάλας και του Βλαχιώτη, έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η περιοχή και να βελτιωθεί η πρόσβαση στην Νότια Λακωνία, διευκολύνοντας, με αυτόν το τρόπο την ανάπτυξη του τουρισμού και των μεταφορών.

Ως Σταύρος Αραχωβίτης, προσωπικά, ήμουν πάντα εδώ όλα αυτά τα χρόνια της βουλευτικής μου πορείας, με όλες μου τις δυνάμεις, για την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους πολίτες, δουλεύοντας άοκνα για την πρόοδο του νομού μας.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, δίπλα σε όλους τους Λάκωνες.

Ως γεωπόνος υπηρέτησα το νομό από διάφορες θέσεις μέχρι αυτή του Υπουργού Αγροτ. Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η συσσωρευμένη εμπειρία σε έναν νομό με ισχυρό πρωτογενή τομέα, αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο μέλλον που όλοι προσδοκούμε.

Επειδή η κάλπη της 25ης Ιουνίου θα αναδείξει κυβέρνηση, ας αναλογιστούμε πώς θέλουμε το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Λακωνίας που ζούμε και αγαπάμε.

Η βουλευτική έδρα στο νομό μας μπορεί να ανακτηθεί. Είναι η φωνή που δεν πρέπει να χάσει η νέα γενιά, η κάθε αγρότισσα και ο κάθε αγρότης, ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε συνταξιούχος, η κάθε συμπολίτισσα, ο κάθε συμπολίτης μας.

Είναι η φωνή που χρειάζεται η Λακωνία και πάλι δυναμικά θα ανακτήσουμε.

Στις 25 Ιουνίου η κάθε ψήφος μετράει. Στο νομό μας η εκπροσώπηση στη Βουλή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Όλοι γνωρίζουμε πως η επόμενη τετραετία θα είναι κρίσιμη για τους αγρότες, τα παιδιά μας, τους νέους και τις νέες, τους επιχειρηματίες.

Στις 25 Ιουνίου Ζητώ τη Στήριξή σας. Ζητώ τη Ψήφο Εμπιστοσύνης σας.

Ξεκινάμε πάλι Μαζί. Γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ανατροπή

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις