ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ συνέχισε την περιοδεία της, στη Σπάρτη. Πέρασε από τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της πόλης. Συνέχισε να ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε την Νέα Δημοκρατία και εκείνη προσωπικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «το απόγευμα του Σαββάτου παρευρέθηκε στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς των εκπαιδευτηρίων Πολυχρονάκου που συμπλήρωσαν φέτος τα πενήντα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην κοινωνία της Σπάρτης. Η Μαρία είχε και έναν επιπλέον λόγο να παρευρεθεί για να καμαρώσει τον μοναχογιό της Χρήστο. Ευχήθηκε υγεία σε όλους και πάντα επιτυχίες».

Την επόμενη μέρα επισκέφθηκε την Ελιά , τον Ασωπό, τα Παπαδιάνικα και την Πλύτρα. Ευχαρίστησε από καρδιάς όλους για τη βοήθεια στο πρόσωπο της και στη Νέα Δημοκρατία για τη μεγαλειώδη νίκη της 21ης Μαΐου. «Η προτροπή , η προσπάθεια και η πειθώ της επικεντρώνεται στη συνέχιση του αγώνα και του ποθητού αποτελέσματος που είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου και η αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει πραγματικότητα» αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση.

Η Μαρία Φραγκή σημειώνει: «Στην κάλπη της 21ης Μαΐου οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια, την εργατικότητα, τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο και απέρριψαν τον διχασμό, την τοξικότητα, το μαύρο.

Νίκησε η ενότητα, ηττήθηκε ο διχασμός, νίκησε η αλήθεια και ηττήθηκε το ψέμα.

ΟΜΩΣ πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν, ότι τίποτα από αυτά τα οποία έχουμε πετύχει δεν είναι δεδομένο.

Και ότι πολύ εύκολα, εάν την επόμενη μέρα προκύψει μια ασταθής κυβέρνηση με αδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Όπως εάν δεν προκύψει στην κάλπη πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας.

Επομένως, μία κυβερνητική πρόταση υπάρχει μόνο σήμερα στη χώρα: αυτή της Νέας Δημοκρατίας.

Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι ισχυρή και αυτοδύναμη μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

Το Πρόγραμμα περιοδείας έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6/2023

  • ΣΚΟΥΡΑ 19:00
  • ΚΕΦΑΛΑΣ 19:30
  • ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 20:00
  • ΓΕΡΑΚΙ 20:30

ΤΡΙΤΗ 13/6/2023

  • ΣΚΑΛΑ
  • ΜΥΡΤΙΑ
  • ΒΛΑΧΙΩΤΗ
  • ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις