ΛΑΚΩΝΙΑ. Η συνέχεια των περιοδειών του Νεοκλή Κρητικού περιείχε περιοχές του Δήμου Μονεμβάσιας. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στα Βελανίδια, τη Νεάπολη και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ το απόγευμα, ξανά στη Νεάπολη, για καλό σκοπό.

Ειδικότερα, παρευρέθηκε στην αδελφοποίηση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λακωνίας «Δίαυλος» και του Κέντρου Πρόληψης «Στοργή». Η σύμπραξή τους, σαφώς και θ' αποβεί ωφέλιμη στην κατεύθυνση στήριξης των συνανθρώπων μας.

«Ευχάριστη συνάντηση», είχε και «με τη συνυποψήφια βουλευτή κα Ευγενία Σιάχου, η οποία και δίνει -όπως όλοι- το δικό της αγώνα για την αυτοδυναμία της Ν.Δ.»

  • Κοινοβουλευτική ισορροπία

«Είναι οι εκλογές, οι οποίες και θα κρίνουν τελικά την κοινοβουλευτική ισορροπία» τόνισε ο Κρητικός και συνέχισε: «Επιδιώκω ν' αποσαφηνίζω στον κόσμο, πως τα δικά μας μέτρα έχουν ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο. Είναι ήδη κοστολογημένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής πιστεύει, πως το μήνυμα της παράταξης διαδίδεται με τέτοια συχνότητα και δυναμική, γεγονός που του επιτρέπει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, πως θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις