ΣΠΑΡΤΗ. Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας έχει, προφανώς, αποδεχθεί την παραίτηση της αντιδημάρχου Γεωργίας Δεδεδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Δεδεδήμου δήλωσε εκτός από την παραίτησή της και την ανεξαρτητοποίησή της. Με την ευκαιρία ο κ. Δούκας αναφέρεται και στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Δούκας αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Σύμβουλο κα. Γεωργία Δεδεδήμου για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά από τις ενέργειες, τη συμπεριφορά μας, από την αφοσίωση μας στις αρχές και στην ηγεσία της παράταξης που υπηρετούμε, την αντοχή μας στις πιέσεις και από το πραγματικό και ουσιαστικό έργο που επιτελούμε μέσα σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πράττει με βάση τις αρχές που έχει λάβει, τις αξίες και το ήθος του. Της εύχομαι καλή συνέχεια σε όποιο πολιτικό σχέδιο και σε όποια παράταξη έχει αποφασίσει να ταχθεί και να υπηρετήσει.

Το έργο μας για τις υποδομές, τη καθημερινότητα, την επαναλειτουργία του αεροδρομίου, τις αναπλάσεις, τον ηλεκτροφωτισμό, τη πρόνοια, τον τουρισμό (ήδη χαιρετίζουμε τη συνεχή αύξηση της επισκεψιμότητας στον Δήμο μας και την πληρότητα των ξενοδοχείων μας), την αγροτική ανάπτυξη, τον αθλητισμό, την ανάταξη της ΔΕΥΑΣ, θα φαίνεται όλο και περισσότερο!

Εμείς μιλάμε με έργα και δίνουμε νέα λάμψη στη Σπάρτη!

Η παράταξή μας συνεχίζει δυνατή, ενωμένη και αφοσιωμένη στα ιδανικά και τη λάμψη της Σπάρτης που υπηρετεί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις