ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δήμητρα Π. Σολωμού (Χήρα)

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 95χρονης Δήμητρας Π. Σολωμού.

Κωνσταντίνα Παν. Καρλαύτη

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 92χρονης Κωνσταντίας Παν. Καρλαύτη.

Αθανάσιος Λ. Χατζήνας

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 90χρονου Αθανασίου Λ. Χατζήνα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κατερίνα και Λουκάς ο εγγονός του Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Εμμ. Ζερβάκος

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Καλογωνιά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 77χρονου Κωνσταντίνου Εμμ. Ζερβάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, ο γιος του Εμμανουήλ, ο εγγονός του Γιώργος, ο αδερφός του Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Π. Ανεμοδουριώτης

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Π. Ανεμοδουριώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Παναγιώτης, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Σπ. Λιναρδάκης

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 80χρονου Κωνσταντίνου Σπ. Λιναρδάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά του Σπυρίδων - Γιούντητ και Στέφανος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Λουκάς και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Λυραντζή Γεωργακάκου

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Λυραντζή Γεωργακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος Γεωργακάκος, η μητέρα της Δέσποινα Λυραντζή, τα παιδιά της Σταυρούλα - Κωνσταντίνος Νικόλαρος, Γεώργιος - Μάρθα Γεωργακάκου και Δέσποινα - Σπύρος Μαυρόγιαννης, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευάγγελος Χ. Ζαχαρόπουλος

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ευάγγελου Χ. Ζαχαρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύντροφό του Γεωργία, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Στρατηγέας

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Άγιοι Θεόδωροι στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Στρατηγέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γεωργία και Παναγιώτα, τα εγγόνια του Δημήτρης, Παναγιώτης, Μαρίνα, Μαρία και Νικολέτα, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις