ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή έγινε ένα με την πανστρατιά των Λακώνων που υποδέχτηκαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με ενθουσιασμό και αγάπη. Διατράνωσαν με επευφημίες και χειροκροτήματα την υποδοχή του στο Γύθειο και τη Σπάρτη.

Όπως αναφέρει η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας τη ΝΔ «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με έκδηλη στο πρόσωπο του τη χαρά και την ικανοποίηση για την υποδοχή, ευχαρίστησε τους Λάκωνες από καρδιάς για το δυναμικό καλωσόρισμα που του επεφύλαξαν.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με επαινετικά και διθυραμβικά λόγια για τους Μανιάτες και τους Σπαρτιάτες. Ζήτησε να πετύχουν το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Την υποστήριξη τους εξάλλου διαχρονικά στη Νέα Δημοκρατία την αποδεικνύουν στην πράξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε προσωπικά για το καινούργιο νοσοκομείο της Σπάρτης , το νέο Μουσείο , την αναπαλαίωση του παλιού Μουσείου και την περάτωση μικρών και μεγάλων υποδομών στον Νομό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προηγουμένη τετραετία απέδειξε ότι τηρεί τον λόγο του και στην καινούργια θα πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε αλλά όπως πάντα και πολλά περισσότερα.

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΤΟΛΜΗΡΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις