ΛΑΚΩΝΙΑ. Συναντήσεις με φορείς της Οικονομίας του νομού Λακωνίας είχε το απόγευμα της Δευτέρας (19 Ιουνίου) στο Εργατικό κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη η πρώην Υπουργός και τομεάρχης Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με τον υποψήφιο Βουλευτή Λακωνίας και πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη. Στην συζήτηση που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα τέθηκαν τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων, του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος μετά την απορρύθμιση της κυβέρνησης ΝΔ. Στην συνέχεια αναλύθηκε και συζητήθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ, η κα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με τον κ. Αραχωβίτη παραβρέθηκαν στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση στην Σκάλα. Στην κατάμεστη πλατεία των Πηγών έγινε ελεύθερη συζήτηση και σχεδιασμός για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή.

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 25ης Ιουνίου, για μια δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους!

Στην συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λακωνίας, εκπρόσωποι των Σωματείων του ιδιωτικού τομέα, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λακωνίας της ΑΔΕΔΥ και εκπρόσωποι των δημοσιοϋπαλληλικών Σωματείων, Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Υγειονομικών, των Σωματείων ΟΤΑ και Περιφέρειας, το Σωματείο Συνταξιούχων Δημοσίου και Συνταξιούχων Οικοδόμων.

Αλλά και από το χώρο της επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λακωνίας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας (ΟΕΒΕΛ), του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις