ΛΑΚΩΝΙΑ. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας προς τιμήν των παλαιών και διαχρονικών στελεχών του κόμματος στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα. Την διοργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και τη ΔΕΕΠ Λακωνίας ανέλαβε ο κ. Σταύρος Αργειτάκος, υπεύθυνος του τμήματος παλαιών στελεχών της εκλογικής περιφέρειας Λακωνίας.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι βουλευτές του Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλειος Σπανάκης και της Α΄ Πειραιώς & Νήσων Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, οι οποίοι από το πρωί της ίδιας ημέρας περιόδευαν στο Νομό, συνοδευμένοι από τους Λάκωνες Βουλευτές μας και μέλη της Νομαρχιακής και Τοπικής οργάνωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «στην κατάμεστη από παλαιά στελέχη του κόμματος αίθουσα και μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα όσα πέτυχε η κυβέρνηση αυτή την τετραετία, στους νέους στόχους αλλά και στην ανάγκη για μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Τέλος ευχαρίστησαν όλα τα παλαιά στελέχη για τις διαχρονικές μάχες και τους αγώνες που έχουν δώσει για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας».

Χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού μας, Ν. Κρητικός, Α. Δαβάκης, Μ. Σταματάκος, Μ. Φραγκή και Ε. Σιάχου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλειος Ορφανός, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτριος Μαραβέλιας και ο Μενέλαος Δασκαλάκης. Το παρών έδωσαν επίσης μέλη του πρώτου και δευτέρου βαθμού της αυτοδιοίκησης και μέλη της Νομαρχιακής και των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις