ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις 20 Ιουνίου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ με κλιμάκιο του κόμματος, αποτελούμενο από τους Κώστα Κατσαφάδο τέως Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής και υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Βασίλειο Σπανάκη υποψήφιο Βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών, τους υποψήφιους Βουλευτές Λακωνίας, τον Μενέλαο Δασκαλάκη τέως Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας και κομματικά στελέχη, περιόδευσε στο νόμο και επισκέφτηκε στη Σπάρτη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευστάθιο και τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Κώστα Κατσαφάδο, τον Αθανάσιο Δαβάκη, τον Μενέλαο Δασκαλάκη και κομματικά στελέχη επισκέφθηκαν τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και συγκεκριμένα πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης, κ.κ. Χρυσόστομο, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λακωνίας, στο Λιμεναρχείο Γυθείου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, στο Δημαρχείο Γυθείου, στο κέντρο Υγείας Γυθείου, στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, στα Σπήλαια Διρού σε Γερολιμένα, Κοκκάλα, Νύφι, Φλομοχώρι, Κότρωνα και Σκουτάρι.

Το βράδυ συναντήθηκαν με παλαιά κομματικά στελέχη στο Κέντρο "ΑΜΙ" στη Μαγούλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «συνέχισαν να συζητούν με τα στελέχη της ΝΔ και τους τοπικούς φορείς. Όλοι ζητούν σταθερότητα, ασφάλεια, πρόοδο. Γι’ αυτό και ο κοινός αγώνας συνεχίζεται. Έστειλαν μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Για να είναι και πάλι ο νομός Λακωνίας πρώτο σε ποσοστό ψηφισάντων της ΝΔ! Για να είναι κ πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της χώρας μας! Πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για μια δίκαιη, παραγωγική, ψηφιακή, πράσινη και ισχυρή Ελλάδα!»

Πρόγραμμα Περιοδειών

Πέμπτη 22/6/2023

  • 18:00 ΠΟΤΑΜΙΑ
  • 18:30 ΓΟΡΑΝΟΥΣ
  • 19:00 ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • 19:30 ΑΡΝΑ
  • 20:00 ΠΕΤΡΙΝΑ

Παρασκευή 23/6/2023

  • 20:00 ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις