Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Στον νομό Λακωνίας. Ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, υποψήφιος και πάλι και κραταιός. Ομοίως και ο Ηρακλής Τρειχίλης στον δήμο Μονεμβάσιας. Μεγάλες κόντρες αναμένονται στον δήμο Ευρώτα ανάμεσα σε Βέρδο και Παναγιωτακάκο. Στον δήμο Ελαφονήσου ευσταθέστατη η Ευσταθία Λιάρου.

Στον δήμο Σπάρτης. Η Ντία Τζανετέα προχωρά με μεγάλο αποτύπωμα. Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος έχει ανάγκη από κάποια συμμαχία. Η Τασία Κανελλοπούλου προετοιμάζεται. Ο Βαγγέλης Βαλιώτης το παλεύει. Ο Πέτρος Δούκας θέλει να είναι υποψήφιος. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα κατεβάσει συνδυασμό.

Πίσω από τους επικεφαλής και τους συνδυασμούς υπάρχουν πρόσωπα, γνωστά και μη εξαιρετέα που διαδραματίζουν ρόλο. Δεν είναι κακό, σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο, σε άλλες λυτρωτικό αλλά σε κάποιες μοιραίο.

Καταρχήν υποψήφιοι στα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανακατεύονται έντονα… Επίσης ο Σταύρος Αργειτάκος, ο Κώστας Φούρκας, ο Μάριος Τζωρτζάκης, ο Σπύρος Παπαδάκος, είναι πρόσωπα με έντονη παρέμβαση - και συχνά καταλυτική - στα πράγματα.

Πρόσωπα που δεν έχουν αποφασίσει αν θα πολιτευτούν κι έχει ενδιαφέρον η στάση τους είναι ο Παναγιώτης Πριστούρης, ο Ηλίας Κοντάκος, ο Σαράντος Καπετανάκης, ο Σπύρος Μοιράγιας, ο Γιάννης Σουμάκης, η Ελένη Δαράκη, ο Δημήτρης Αποστολάκος, ο Νίκος Βλήτας, ο Θανάσης Μιχελόγγονας, ο Δημήτρης Καπονικολός, ο Παναγιώτης Κυριακούλιας, ο Πλειώτας Π. Χρήστος, ο Αποστόλης Σκρεπέτης.

Την ίδια στιγμή οι Περιφερειακές εκλογές κρατούν σε εγρήγορση τους κ.κ. Βερούτη και Σπυριδάκου που φαίνεται να είναι οι μεγάλοι μονομάχοι στη Λακωνία. Ο Θανάσης Μιχελόγγονας ίσως επιλέξει Περιφέρεια όπως και ο Δημήτρης Αποστολάκος. Δεν αποκλείεται και ο Σπύρος Μοιράγιας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις