ΛΑΚΩΝΙΑ. Η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης κ. Ντία Τζανετέα εκφράζει την ικανοποίησή της και καταγράφει την προσδοκία που προκαλεί η αξιοποίηση και η ανάδειξη Λακώνων πολιτικών στην Κυβέρνηση και στο Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με ικανοποίηση και μεγάλες προσδοκίες πληροφορηθήκαμε την υπουργοποίηση τεσσάρων εκλεκτών, καταγόμενων από τη Λακωνία, πολιτικών,από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Πεποίθησή μας είναι ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάπτυξης τόσο του Δήμου Σπάρτης όσο και της Λακωνίας θα είναι βασικοί συμπαραστάτες:

  • Στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο υπουργός κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.
  • Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
  • Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υφυπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος.
  • Στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο υφυπουργός κ. Βασίλης Σπανάκης
  • Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής Γραφείου Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Μπρατάκος.

Επίσης εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές για την εκλογή τους στους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κ.κ. Νεοκλή Κρητικό, Αθανάσιο Δαβάκη και Νάγια Γρηγοράκου. Έχουμε την βεβαιότητα ότι στο πρόσωπό τους θα βρούμε τους ασφαλείς συμμάχους και ενεργούς πρωτοστάτες σε όσα θα διεκδικήσουμε για τον Δήμο μας.

Εξίσου, οι ευχές μας για τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν και κόσμησαν τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στις Εθνικές Εκλογές του 2023».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις