ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την ώρα που έχει ανοίξει η συζήτηση για την κάθοδο στην Περιφέρεια του Κώστα Βλάση, βουλευτή Αρκαδίας και ευνοούμενου του Αντώνη Σαμαρά κι ενώ ο Παναγιώτης Νίκας επιβεβαίωσε την κάθοδό του στις εκλογές της Περιφέρειας, συνέβη κάτι άκομψο και πολιτικά ανήθικο. Οι συνεργάτες του Παναγιώτη Νίκα δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ, δεν υπήρξε απαρτία και η συνεδρίαση δεν έγινε. Αν δεν πρόκειται για διαβολική σύμπτωση τότε είναι η αρχή του τέλους για τον Παναγιώτη Νίκα με τις ευλογίες της ΝΔ.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που σημείωσε: «Πληρώνονται και πρέπει να είναι εδώ. Αλλιώς, να παραιτηθούν. Για να μην τους ονοματίσω κιόλας. Θα διαλυθεί η συνεδρίαση από τους αμειβόμενους, εκτός αν έχουν δουλειά στο facebook. Κάποιοι έχουν την τσίπα και να παραιτηθούν. Μόνο ο κ. Βερούτης και ο κ. Τζινιέρης με ειδοποίησαν. Παίρνουν 2.000 ευρώ και δεν είναι εδώ. Μόνο να πουλάμε μούρη στο facebook.»

Ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ κ. Μαλτέζος ξεκίνησε τη συνεδρίαση χωρίς καταμέτρηση των παρόντων και χωρίς να ελέγξει την απαρτία, προκαλώντας έτσι την αντίδραση των υπολοίπων παρισταμένων. Ο Παναγιώτης Νίκας ζήτησε αναμονή 10 λεπτών αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα στην περιφερειακή αρχή δεν είναι ο χρόνος αναμονής αλλά παραμονής…

Ενδέχεται η απουσία των συνεργατών του κ. Νίκα να συνδέεται με αναμενόμενη απόφαση της ΝΔ να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κώστας Βλάσσης. Η στάση των αιρετών αποτελεί πλήγμα στο θεσμό και στη δημοκρατία.

Ήδη οι εξελίξεις στη Μεσσηνία αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις