ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος στηρίζει τον Παναγιώτη Νίκα και προειδοποιεί όσους υπονομεύουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη.

Σημειώνει:

«Επειδή, τις τελευταίες ημέρες, ακούγονται και διακινούνται υπογείως, διάφορα, για την υποψηφιότητα ή μη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, θέλω να πω τα εξής:

  1. Ως βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας δεν έχω από κανέναν ενημερωθεί ή ερωτηθεί, για αντικατάσταση του νυν περιφερειάρχη.
  2. Ο Παναγιώτης Νίκας, είναι ένας ηθικός, έντιμος, εργατικός και πετυχημένος πολίτης-δημόσιος λειτουργός – δήμαρχος - εν ενεργεία περιφερειάρχης και μάλιστα Μεσσήνιος περιφερειάρχης.
  3. Όποιοι διακινούν και μεθοδεύουν μια τέτοια εξέλιξη, να πουν φανερά, για ποιο λόγο, θέλουν την αντικατάσταση, του εν ενεργεία περιφερειάρχη.
  4. Αν δεν είναι αληθή τα σενάρια που κυκλοφορούν, ας τα διαψεύσουν τώρα, γιατί μόνο ζημιά στην παράταξη και την Περιφέρεια προξενούν».

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος δίνει το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει και μάλλον θεωρεί «φτωχή» την υπονόμευση ενός επιτυχημένου Περιφερειάρχη όπως χαρακτηρίζει τον Παναγιώτη Νίκα. Είναι γνωστό ότι οι επιλογές Λαμπρόπουλου – Σαμαρά δεν ταυτίζονται.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Βλάσης με ανάρτηση του στο Facebook δηλώνει την πρόθεση του να πετύχει ως Βουλευτής Αρκαδίας επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες για απόσυρση του ενδιαφέροντος του για την Περιφέρεια.

«Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται δίπλα μου και στηρίζουν τις προσπάθειές μου, ώστε να έχω την τιμή να βρίσκομαι ξανά στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων!

Το πρώτο μεγάλο «ευχαριστώ» το οφείλω στην οικογένειά μου για την αγάπη, την στήριξη και την κατανόηση, που μου προσφέρει απλόχερα. Ακολουθούν οι συνεργάτες μου και οι εθελοντές, των οποίων η συνεισφορά ήταν και είναι υπερπολύτιμη!

Χωρίς, όμως, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των 14.000 συμπατριωτών μου Αρκάδων, που βρίσκονται σταθερά δίπλα μου, δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα. Τους ευχαριστώ και πάλι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τιμήσω την ειλικρινή σχέση που έχουμε δομήσει όλα αυτά τα χρόνια!

«Σηκώνουμε μανίκια» και προχωράμε με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά για μια Αρκαδία όπως την ονειρευόμαστε, για μια Πατρίδα ισχυρή!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις