ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, οι μαίες κα Νίκη Μυλωνά και κα Ελένη Φωτεινοπούλου, εξέτασαν 8 δημότισσες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος, «η συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών είναι σε μόνιμη βάση και αφορά όλες τις γυναίκες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σε επίπεδο πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Ο προληπτικός έλεγχος δεν θα πρέπει να αμελείται από καμία γυναίκα καθώς είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος στη σωματική και ψυχική ευεξία.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 151

Ραντεβού: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις