ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Με την επιλογή του Δ. Πτωχού για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η Ν.Δ. έχει πλέον βασικότερο αντίπαλο τον… εαυτό της, καθώς πρέπει να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, διότι είναι δεδομένο πως ο εν ενεργεία Παναγιώτης Νίκας έχει δυσαρεστηθεί από την όλη εξέλιξη.

Κι αυτό φάνηκε έντονα στο πρόσωπο του νυν περιφερειάρχη, ο οποίος κατά τη διάρκεια υπογραφής μιας σειράς έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας αναφέρθηκε και στην επιλογή της Ν.Δ., αν και όπως σχολίασε, περισσότερα θα πει κατά στη συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα.

«Τη Δευτέρα θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσω για όλα τα θέματα και για οτιδήποτε ερωτηθώ. Θα μάθετε ότι ένα χρόνο πριν είχα ζητήσει από τον πρόεδρο (της Ν.Δ.) να επιλέξει άλλον επικεφαλής και γιατί το έκανα αυτό και γιατί επανήλθα στις 21 Μαΐου. Και για το κόμμα που λειτουργεί μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ακριβώς! Ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο. Και θα παρουσιάσω στοιχεία γι’ αυτό και τι κίνδυνοι υποβόσκουν κάτω από αυτό», είπε ο Π. Νίκας, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, στα γραφεία της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα, χειροκροτήθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τα οποία αναφώνησαν «άξιος»!

Ακόμη, αναφέρθηκε σε συμφέροντα, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι και ήταν με τον απλό κόσμο: «Εγώ στο λαό απευθύνομαι, ο λαός με τίμησε, θα είμαι δίπλα του και, εν πάση περιπτώσει, στα συμφέροντα θα είμαι απέναντι πάντα. Εγώ με τους απλούς ανθρώπους ξεκίνησα, με αυτούς θα είμαι μαζί μέχρι το τέλος. Και η ευγνωμοσύνη μου, το λέω προς τον κόσμο - έχω δεχτεί χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα - είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μπορεί να ίδρωσα, αλλά το έκανα για τους απλούς ανθρώπους, από τους οποίους προέρχομαι και στους οποίους απευθύνομαι, για την αποδοχή αυτών των ανθρώπων, όχι των από πάνω, ούτε των πολιτικάντηδων, ούτε των συμφερόντων».

Πηγή: tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις