ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ολοκληρώθηκε το προϋπολογισμού 1.850.000€ σημαντικό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αφορούσε στην αποκατάσταση της σοβαρής κατολίσθησης στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, στον Ταΰγετο -μετά την Αρτεμισία - με τον δρόμο να παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Εξ άλλου, ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια η ασφαλτόστρωση στην περιοχή του Ασπροχώματος για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η οποία έγινε στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 3.115.000 €έργου “μέτρα βελτίωσης της ασφάλειας σε υπεραστικές οδούς της Μεσσηνίας”.

Η σχετική εργολαβία, εκτός από την περιοχή του Ασπροχώματος, προβλέπει, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις στο τμήμα από τη γέφυρα του ποταμού Αρι ώς τον κόμβο Ασπροχώματος και στη συνέχεια ώς τον κόμβο Ζαφείρη, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας.

“Πλέον σχετικές εργασίες θα γίνουν από την Περιφέρεια στην περιοχή Αρφαρών και Αγίου Φλώρου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, υπενθυμίζοντας ότι προετοιμάζεται και η δημοπρασία για το προϋπολογισμού 300.000 € έργο βελτίωσης και συντήρησης της 7ης εθνικής οδού, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις