ΠΥΡΓΟΣ. Περισσότερα από δύο χρόνια έχουν περάσει από τον μυστηριώδη θάνατο του Νίκου Λυμπερόπουλου και ο αγώνας της οικογένειας για να μάθουν την πραγματική αιτία θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου συνεχίζεται, φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία από το μοιραίο βράδυ που ο αδικοχαμένος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Πύργου.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αντωνιάδης, με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, προαναγγέλλει εξελίξεις αρχής γενομένης από σήμερα, αφού όπως έκανε γνωστό πήρε στα χέρια του μια έκθεση 28 σελίδων από το γραφείο ενός ιατροδικαστή, αναφέροντας μάλιστα και κάποια από τα γραφόμενα σε αυτή. “Φώναζε για βοήθεια χωρίς να του απαντά κανείς, όχι στην πλαγιά κάποιου βουνού, αλλά σε θάλαμο νοσοκομείου για ασθενείς -υποτίθεται- λίαν υψηλού κινδύνου. Ειλικρινά ντρέπομαι”… είναι μια από τις προτάσεις που φέρεται σύμφωνα με την ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου να αναγράφονται στην έκθεση.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Ενώ πονάει τόσο πολύ, αναζητά βοήθεια από το προσωπικό της κλινικής Covid-19, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανταπόκριση. Αναγκάζεται, ενόσω βρίσκεται νοσηλευόμενος, να ζητάει από τη σύζυγό του, που βρίσκεται στην οικία της, να βρει κάποιον από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να ζητήσει βοήθεια, γεγονός ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πρωτοφανές και εξωφρενικό. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην 23ετή καριέρα μου ως ιατρός βλέπω να συμβαίνει τέτοιο γεγονός…».

Σε ένα ακόμα επίμαχο σημείο της εν λόγω έκθεσης φέρεται να αναγράφεται: «Στην κατάληξη του Νικολάου Λυμπερόπουλου συνέδραμε καταλυτικά η πνευμονική εμβολή, η οποία δεν αντιμετωπίστηκε με αποτέλεσμα να επέλθει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το μοιραίο. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό δεν αγνόησε μόνο τα ξεκάθαρα συμπτώματα του ασθενούς, αλλά ακόμα και τις απεγνωσμένες του εκκλήσεις για βοήθεια»

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης 30 Μαρτίου 2021 στο Νοσοκομείου του Πύργου. Η οικογένεια του τότε, είχε διατυπώσει πολλά ερωτήματα που αφορούσαν στις συνθήκες, τον χρόνο, τον χώρο και τις διαδικασίες της ιατρονοσηλευτικής αντιμετώπισης που είχε στην κλινική Covid όπου και νοσηλευόταν.

Όπως κατήγγειλαν μεταξύ άλλων, οι συγγενείς του, ο αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού υποσιτιζόταν για περίπου είκοσι ημέρες ενώ ένα ακόμα μεγάλο ερωτηματικό είχε να κάνει και με την ώρα θανάτου του. Μέλη της οικογένειας, ισχυρίστηκαν τότε, πως η πρώτη ενημέρωση όταν η μητέρα του πήγε στο νοσοκομείο για να ζητήσει την μεταφορά του στο Ρίο, ήταν ότι Νίκος Λυμπερόπουλος απεβίωσε στις 9.15 μ.μ. την στιγμή που την επόμενη ημέρα, στο πιστοποιητικό, ως ώρα θανάτου αναφερόταν η 10η μ.μ., δηλαδή 45 λεπτά αφότου είπαν στη μητέρα του ότι πέθανε.

Πηγή: Patrisnews.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις