ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Εξαιρετικά επικίνδυνη η κατάσταση από τη φωτιά που καίει στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, με τα δέντρα να τυλίγονται στις φλόγες κι εκρήξεις να σημειώνονται, ενώ η ατμόσφαιρα λόγω του πυκνού καπνού είναι αποπνικτική.

Το ρεπορτάζ από τη μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι μεταδίδει μέσω του ΟΡΕΝ η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στο σημείο, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό την καταστροφική πορεία του πύρινου μετώπου, που πλέον έχει βγει εκτός ελέγχου και γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά προς τη ρεπόρτερ και τον οπερατέρ του ΟΡΕΝ, ενώ σημειώθηκαν εκρήξεις που κατά πάσα πιθανότητα προήλθαν από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ ή του φυσικού αερίου.

Η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ, Ελευθερία Σπυράκη, δεν έκρυψε τον τρόμο και τον πανικό της στον αέρα της ζωντανής μετάδοσης, παροτρύνοντας τον οπερατέρ, Παναγιώτη Λιανό, να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο.

«Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια.

Πάμε λίγο πιο γρήγορα, Πάνο! Παντού υπάρχουν φλόγες. Πάμε, πάμε, πάμε!», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος την ώρα που τρέχει να σωθεί από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις