Η alter ego, μια καινοτόμος εταιρεία στον κλάδο του ατμίσματος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία του νέου της καταστήματος στην Πάτρα. Θα μας βρείτε στη διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 28 &, Μαιζώνος απέναντι από την πλατεία Όλγας, δίπλα από τον Σύνδεσμο Διανομέων Πάτρας, απέναντι από το Goodys + Everest και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό και το παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 28 Μαρτίου 2023, δίνοντας την ευκαιρία στους καπνιστές μιας εναλλακτικής επιλογής για μια ζωή μακριά από το κάπνισμα. Σε εμάς, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, ατμιστικά υγρά, ατμοποιητές, mods και πολλά άλλα αξεσουάρ.

Η alter ego ιδρύθηκε το 2009 και πρόκειται για μια πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη. Τα τελευταία 14 έτη με γνώμονα το πάθος της κατά του καπνίσματος και τις σταθερές της αξίες, κατάφερε να ξεχωρίσει στην Ελληνική αγορά.

Στο νέο κατάστημα μας στην Πάτρα μπορείτε να ανακαλύψετε:

  • Τα καλύτερα προϊόντα ατμίσματος στην αγορά
  • Ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων
  • Τα κορυφαία υγρά αναπλήρωσης
  • Ένα μοναδικό σύστημα επιβράβευσης πελατών "alter ego BonusCard - K€RDIZO"
  • Σύστημα Quality Plus, σε συνεργασία με την ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για τα υγρά αναπλήρωσης.
  • Συνεχόμενη ανανέωση των προϊόντων αναλόγως τις ανάγκες των καταναλωτών
  • Καταρτισμένο προσωπικό
  • Ειδικές τιμές και προσφορές
  • Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα

Το κατάστημα μας εφαρμόζει κατά περιόδους μοναδικές προσφορές και διαγωνισμούς.

Το προσεχή διάστημα, από τις 15/6 έως 12/7, τρέχει ο διαγωνισμός “Συστήνω και κερδίζω”.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

Σχετικά με την alter ego:

Στην χώρα μας σήμερα, η alter ego αποτελεί σταθμό ως μια εταιρεία που μάχεται υπερ της διακοπής του καπνίσματος. Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας χιλιάδων ανθρώπων. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω των διαδικτυακών καναλιών, αλλά και το δίκτυο καταστημάτων μας. Προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες, ενώ το πλήρες φάσμα των αξιόπιστων προϊόντων ατμίσματος μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού ατμιστή.

Με βάση την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση μας, στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Με 45 καταστήματα, αλλά και 250 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζουμε το όραμα μας ακάθεκτοι και με σεβασμό τόσο προς τους πελάτες μας όσο και προς το περιβάλλον.

Το σύνθημα μας είναι "Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα και την απόλαυση”, δηλώνοντας το όραμα μας για έναν κόσμο ατμιστικής απόλαυσης, χωρίς τις επιπτώσεις του καπνίσματος. Με την πάροδο του χρόνου, οι δεκάδες χιλιάδες πιστοί φίλοι και πελάτες μας, αποδεικνύουν πως ο σκοπός μας επιτευχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Όνομα εταιρείας: alter ego.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 28 & Μαιζώνος, Πάτρα, 262 21.

Τηλέφωνο: 261 027 1059

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: alterego.patra@gmail.com

Ώρες λειτουργίας: Το νέο κατάστημα της alter ego στην Πάτρα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, αλλά και τα Social Media της alter ego για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας:

https://www.alterego.gr/

https://www.facebook.com/alterego.gr

https://www.instagram.com/alterego_gr/

https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs