ΣΠΑΡΤΗ. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπάρτης, προσκλήθηκαν στη Σπάρτη την Δευτέρα 17 Ιουλίου στη Σπάρτη περίπου 40 Μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε. - World Hellenic Inter-Parliamentary Association (PADEE-WHIA)) που απαρτίζεται από ελληνικής καταγωγής βουλευτές και γερουσιαστές νομοθετικών σωμάτων της αλλοδαπής. Επίσης προσκλήθηκαν και αντιπροσωπείες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ορθόδοξοι βουλευτές εκλεγμένοι σε διάφορα κοινοβούλια του εξωτερικού), της Ένωσης Πρώην Βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων και Ευρωβουλευτών, εκπροσωπούμενη από το Γενικό Γραμματέα Νίκο Σαλαβράκο, της ΚΕΔΕ - Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, εκπροσωπούμενης από τον Γενικό της Γραμματέα Δημήτρη Καφαντάρη, κ.α., της ΚΕΕΕ - Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, εκπροσωπούμενης από Προέδρους Επιμελητηρίων (Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, κ.α.), του ICC - Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εκπροσωπούμενο από τον Κοσμήτορα Γεώργιο Κυπραίο, κ.α.

Το ICC - Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποίησε Συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου (ICC Hellas) στην εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων του Kyniska.

Όλη η διοργάνωση ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, εξωστρέφειας και δικτύωσης. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας «οι φιλοξενούμενοί έμειναν εντυπωσιασμένοι από την όλη πρωτοβουλία, από τα έργα που γίνονται στη περιοχή μας και κάποια άγνωστα ή λιγότερο γνωστά κομμάτια της ιστορίας μας! Θα είναι δε οι καλύτεροι πρεσβευτές του δήμου μας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις