ΗΛΕΙΑ. Τραγικό τέλος είχε ο 82χρονος Διονύσης Γρίβας, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Λευκοχωρίου, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου. Ο 82χρονος οδηγούσε το μηχανάκι του όταν επιχείρησε να διασχίσει την ΕΟ. Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στη Γαστούνη και το Λευκοχώρι, όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο βανάκι και σκοτώθηκε ακαριαία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα συνέβη στις 08.10 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Ήλιδας, της Π.Υ. Αμαλιάδας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 82χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο του δυστυχήματος, διεκόπη η κυκλοφορία και με ρύθμιση από την τροχαία έγινε παράκαμψη σε τοπικές οδούς. Στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης μόλις έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός έφτασαν μέλη της οικογένειας και συγγενείς του Διονύση Γρίβα.

Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε τους κατοίκους του Λευκοχωρίου, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Είχε προσφέρει πολλά στο χωριό έχοντας υπηρετήσει ως κοινοτάρχης την περίοδο της μεταπολίτευσης από το 1975 έως το 1982. Νέος τότε είχε μπει με όρεξη στην αυτοδιοίκηση για να στηρίξει τον τόπο του.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις