ΚΟΡΩΝΗ. Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον αγνοούμενο Γερμανό ποδηλάτη στην Κορώνη Μεσσηνίας. Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη (20.7) οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης (ΚΟΕΔ) της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με δύο διασώστες και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα», από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας με ένα διασωστικό σκύλο έρευνας και διάσωσης και από την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών 4Χ4 Μεσσηνίας.

EREYNES.jpg
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας

Ο Γερμανός αγνοούμενος είναι γεννημένος το 1967 και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο ΑΤ Κορώνης από τη σύζυγό του, στις 18 Ιουλίου.

Ο άνδρας έφυγε από το ξενοδοχείο που διέμενε στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας με άλλους 9 ποδηλάτες με προορισμό την Κορώνη και έκτοτε αγνοείται. Τελευταία φορά τον είδαν έξω από super market στο Χαρακοπιό, με το ποδήλατό του, και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του. Λόγω και των δυσμενών καιρικών συνθηκών με τον καύσωνα, εκτιμάται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ δεν αποκλείεται να του έχει συμβεί κάποιο ατύχημα. Φοράει γκρι μπλούζα και φέρει ένα σακίδιο. Μιλάει γερμανικά και αγγλικά. Μία πληροφορία αναφέρει ότι πάσχει από Αλτσχαϊμερ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις