ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας συγχαίρει και εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους και όλες που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων!

Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία Δήμου Σπάρτης, Αστυνομία, Διασώστες, εθελοντές και αγρότες με τα βυτία.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να τονίσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Σπάρτης οργανώθηκε από τη Δημοτική Αρχή και την Αντιδήμαρχο Γεωργία Ζαχαράκη, και στελεχώθηκε τέτοια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας!

Αυτή συνεργάζεται στενά με όλες τις πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις και τις δασικές υπηρεσίες, τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τους εθελοντές, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με έμφαση στη πρόληψη!

Τονίζουμε δε πάλι την ανάγκη για συνεχή καθαρισμό των οικοπέδων μας, την συνεχή στελέχωση των εθελοντικών παρατηρητηρίων στα χωριά, την καλή κατάσταση των κρουνών και δεξαμενών!

Όσον αφορά το πυροσβεστικό όχημα στο Ξηροκάμπι, αυτό θα παραμείνει (ποτέ δεν τέθηκε θέμα για να φύγει από το Δήμο Φάριδος και το Ξηροκάμπι), αλλά για τον καλύτερο γενικό συντονισμό θα οδηγείται πλέον από τα αρμόδια στελέχη της πολιτικής προστασίας (κάποιοι από αυτούς διαμένουν και στο Ξηροκάμπι).

Φυσικά απαιτείται η συνεχής συνεργασία και ο συντονισμός με τον εκάστοτε πρόεδρο και όλους όσους θέλουν να προσφέρουν».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις