ΣΠΑΡΤΗ. Ο δήμος Σπάρτης προχώρησε σε μια μικτή ανακοίνωση σχετικά με ζητήματα της καθημερινότητας όπως είναι η δροσιά και η καθαριότητα.

«Το Σάββατο από τις 17.30 έως τις 20.30 και σήμερα Κυριακή από τα χαράματα 04.00 έως τις 08.30 «πλύθηκαν» και δροσίστηκαν οι πλατείες και οι κεντρικοί δρόμοι της Σπάρτης και μάλιστα εν μέσω χειροκροτημάτων κάποιων συμπολιτών μας!»

Ο δήμαρχος αναφέρει: «Εύγε στην υπηρεσία μας Καθαριότητας, στον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κανακάκο και τη Γενική Γραμματέα Μαίρη Χάντζου για τη πρωτοβουλία!»

«Παρακαλούνται από τον δήμο οι συμπολίτες μας να βγάζουν τα απορρίμματά τους μετά τις 17.00 το απόγευμα, να μην αφήνουν απορρίμματα εκτός κάδων και να μην αφήνουν ογκώδη αντικείμενα μπροστά σε κάδους απορριμμάτων ώστε να είναι εύκολη η αποκομιδή.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Σπάρτης από τις 08.00 το πρωί έως τις 20.00 το απόγευμα στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου (Πλατεία) και στο ΚΑΠΗ για όλο το κοινό».

Κλείνει δε με την αναφορά ότι σύμφωνα με τη Ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δήμος Σπάρτης είναι ο πιο επιμελής και τακτικός στις υποχρεώσεις του προς τον ΦΟΔΣΑ!

Ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχουν επισημάνσεις πολιτών για τα σκουπίδια με φωτογραφίες με το ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνουμε;». Ο προβληματισμός προφανώς έχει να κάνει με τον διαχωρισμό των απορριμμάτων…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις