ΚΙΑΤΟ. Έτοιμοι για το πάρτι της χρονιάς είναι οι κάτοικοι του Κιάτου. Το καφενείο «Κλημέντι» στις 9 Αυγούστου θα κάνει αφιέρωμα στους Pink Floyd που θα συνδυαστεί με γουρουνοπούλα!

Το πάρτι με την ονομασία «Pig Floyd» όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της σελίδας του «Κλημέντι Καφενείο-Ταβερνείο Klimenti Cafe» είναι για... λίγους και όσοι θελήσουν να παρευρεθούν θα πρέπει να κάνουν κράτηση.

«Παρτάρα για λίγους και καλούς στο Κλημέντι, 20χλμ πάνω από το Κιάτο», αναφέρει η ανάρτηση.

Ο κόσμος πάντως, έδειξε να ενθουσιάζεται, κάτι που φάνηκε και μέσα από τα σχόλια του event. «Εξαιρετικό όνομα, μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Να είσαι καλά! Συνδυάζει τις 2 μεγάλες μας αγάπες: καλό φαγητό και καλή μουσική!».

Τώρα πως συνδέονται οι Pink Floyd με τη γουρουνοπούλα; Για την ιστορία, προφανώς και οι διοργανωτές του πάρτι το συνδύασαν με το τεράστιο φουσκωτό γουρούνι που απελευθερώθηκε το 1976 στον ουρανό του Λονδίνου. Το όνομα του ήταν «Algie», είχε μήκος εννέα μέτρα και είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες της φωτογράφησης του άλμπουμ των Pink Floyd με τίτλο «Animals».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις